Disclaimer

Deze website is bestemd voor het verstrekken van informatie en het doen van bestellingen door onze klanten.

De inhoud van deze website is door Pelckmans Uitgevers, als eigenaar van De Wakkere Winkel, met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Pelckmans Uitgevers aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, met uitzondering van de relevante bepalingen in onze Algemene Voorwaarden.


Meningen van bezoekers/gebruikers

Op deze website kunnen bezoekers/gebruikers meningen en beoordelingen achterlaten. De Wakkere Winkel, noch Pelckmans Uitgevers zijn verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de website worden geplaatst. Deze meningen en boodschappen dienen niet opgevat te worden als de mening van De Wakkere Winkel en/of Pelckmans Uitgevers, noch representeren zij op enigerlei wijze het beleid van De Wakkere Winkel en/of Pelckmans Uitgevers.

De Wakkere Winkel en/of Pelckmans Uitgevers behouden zich het recht voor om, zonder opgaaf van redenen, meningen of beoordelingen van bezoekers/gebruikers van de website te verwijderen, indien deze aanstootgevend zijn of in strijd zijn met de openbare zeden.

Verberg deze melding
Om je beter van dienst te zijn maakt De Wakkere Winkel gebruik van cookies.