Hoe plaats ik een bestelling?

Om een bestelling te plaatsen, heb je een account nodig. Je kunt ervoor kiezen om direct te bestellen en tijdens het bestelproces een account aan te maken. Volg dan de stappen zoals aangegeven op je scherm. Ook voor volgende bestellingen kun je dit account gebruiken.

Je kunt er ook voor kiezen om eerst een account aan te maken. Om een account aan te maken, klik je rechtsboven op de pagina op 'Mijn account'. Vervolgens klik je op ‘Ik ben nieuw’. Nu kun je je gegevens invullen. Zodra je succesvol bent aangemeld, kun je een bestelling plaatsen.

 

Het plaatsen van een bestelling is hieronder stapsgewijs omschreven.
 

1. Klik bij het gewenste artikel op ‘In winkelwagen’.

2. Controleer je bestelling en klik op ‘Verder naar stap 2’ (of op ‘Ga verder winkelen’ wanneer je meer artikelen wilt bestellen).

3. Controleer jouw gegevens en klik op 'Verder naar stap 3'. 

4. Hier kun je aangeven waar je je artikel geleverd wilt hebben. Klik dan op ‘Verder naar stap 4’.

5. Selecteer de gewenste betaalwijze en klik op 'Verder naar stap 5'.

6. Onderaan deze pagina kun je klikken op onze Algemene Voorwaarden. Hier kun je ook aanvinken dat je akkoord gaat en je kunt op deze pagina nog eventueel een opmerking achterlaten. Controleer je gegevens en maak je bestelling definitief door op ‘Bestelling afrekenen’ te klikken.

7. Volg nu de aanwijzingen op je scherm in verband met de betaalmethode.

 

Kan ik een bestelling laten bezorgen in het buitenland?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om vanuit het buitenland via de website te bestellen.

Voor bestellingen naar het buitenland kan je contact opnemen met De Wakkere Winkel via Contact.

 

Kan ik ook op een andere manier bestellen?
Wanneer je niet via internet wilt of kunt bestellen, kan het ook telefonisch. Neem dan contact op met de klantendienst van De Wakkere Winkel, tel. +32 3 660 27 20 (bereikbaar op maandag t/m donderdag van 8:30-12:30 en 13:00-17:00 uur en op vrijdag tot 16:00 uur). De boeken zijn, tegen dezelfde prijs, ook in de boekhandel verkrijgbaar (tenzij anders aangegeven).

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Als de artikelen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 13:00 uur zijn besteld, worden deze nog dezelfde dag klaargemaakt en ter post bezorgd. Artikelen die op werkdagen na 13:00 zijn besteld worden de eerstvolgende werkdag bij Bpost aangeboden. Bestellingen die op vrijdag na 13:00 uur worden ontvangen, worden dus de daaropvolgende maandag verzonden.
Doorgaans worden bestellingen, die op werkdagen voor 13:00 uur zijn besteld binnen twee werkdagen door Bpost bezorgd. De Wakkere Winkel kan echter geen invloed uitoefenen op het tijdig bezorgen van de bestellingen door Bpost.

Let op: Indien je voor betaling middels een bankoverschrijving hebt gekozen, vindt levering van de artikelen plaats zodra wij de betaling ontvangen hebben.

 

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Je kunt de bestelling voldoen d.m.v. een iDEAL betaling of d.m.v. een bankoverschrijving. Op de orderbevestiging die je van ons per e-mail ontvangt, staat naar welk bankrekeningnummer je het bedrag kunt overmaken, indien je voor betaling middels een bankoverschrijving hebt gekozen. Vergeet niet het ordernummer bij je betaling te vermelden!
Uitlevering van de artikelen vindt plaats zodra wij de betaling ontvangen hebben.

 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt de artikelen, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. De artikelen dienen wel in nieuwstaat te verkeren en ongebruikt te zijn. Zorg ervoor dat de artikelen goed beschermd worden teruggestuurd, zodat ze onderweg geen beschadiging kunnen oplopen. De kosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening. Terugbetaling van de bestelling, inclusief de in rekening gebrachte verzendkosten, geschiedt zo spoedig mogelijk na ontvangst van de retourzending, doch uiterlijk binnen 14 dagen.
Wanneer de bestelling beschadigd bij je wordt afgeleverd, dien je meteen contact op te nemen met de klantendienst van De Wakkere Winkel (onderdeel van Pelckmans Uitgevers), tel. +32 3 660 27 20 (bereikbaar op maandag t/m donderdag van 8:30-12:30 en 13:00-17:00 uur en op vrijdag tot 16:00 uur) of stuur een e-mail via Contact

Klik hier om het retourformulier te downloaden.

 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten in Nederland zijn GRATIS vanaf een orderbedrag vanaf € 17,50. In ieder ander geval brengen wij, ongeacht het aantal artikelen, € 2,95 (acties voorbehouden) per bestelling in rekening.

Mocht er een boek niet leverbaar zijn, dan nemen we contact met u op.

Verberg deze melding
Om je beter van dienst te zijn maakt De Wakkere Winkel gebruik van cookies.