Prinsessen van Fantasia

De Prinsessen van Fantasia is een fantasyreeks voor 10 jaar en ouder.
De verhalen in de reeks Prinsessen van Fantasia gaan over vijf zusjes die ieder een rijk in Fantasia besturen. Vroeger vormden deze samen het Grote Rijk, een enorm gebied in Fantasia, waarover de kwaadwillige Oude Koning regeerde. Een dappere ridder versloeg hem, werd de nieuwe koning en vertrouwde het rijk toe aan zijn dochters: de Prinsessen van Fantasia. Maar nu wil iemand de vijf rijken herenigen en de tijd van de oude tovenarij in ere herstellen. Het is aan de vijf prinsessen van Fantasia om hun rijken te verdedigen.

Lees meer >>
De vijf Prinsessen van Fantasia – Nives (de IJsprinses), Kalea (de Koraalprinses), Samah (de Woestijnprinses), Yara (de Woudprinses) en Diamante (de Schaduwprinses) – hebben elkaar lang niet gezien of gesproken. Ze denken vaak aan elkaar, maar voor hun eigen veiligheid en die van het rijk, mogen ze elkaar niet ontmoeten. Samen staan de Prinsessen van Fantasia voor de zware taak om hun rijken te beschermen tegen het kwaad waarvan ze dachten dat het door hun vader voorgoed was uitgeroeid.
 
In de zes Prinsessen van Fantasia-boeken krijgen de zussen een voor een bezoek van de mysterieuze en kwaadaardige Prins zonder Naam. In De IJsprinses, het eerste boek in de reeks, wordt het Rijk van het Eeuwige IJs aangevallen. Iemand probeert Nives' hart te stelen en daarna het hele rijk … Gelukkig krijgt ze hulp van haar witte wolf, Gunnar. Maar de andere rijken komen ook aan de beurt: het Rijk van het Koraal, het Rijk van het Woud, het Rijk van het Zand en het Rijk van het Verzonken Land. De Prins zonder Naam is standvastig in zijn doel de gebieden van de Prinsessen van Fantasia samen te voegen om de tijd van de oude tovenarij in ere te herstellen.
 
Ook nieuwsgierig geworden naar deze fantastische en superspannende serie? Lees dan de Prinsessen van Fantasia<< Sluiten
Sorteer producten op:
titel|prijs|verschijningsdatum|bestverkocht
Toon producten:
Als lijst|Als tegels
Aantal tonen: 16|24|36|alles
Pagina: 1
Verberg deze melding
Om je beter van dienst te zijn maakt De Wakkere Winkel gebruik van cookies.